Instellen dat er geen apps gedownload kunnen worden

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je kunt instellen dat er geen apps gedownload en geïnstalleerd kunnen worden op je iPad, iPhone of iPod Touch. Dus als de kinderen je iDevice lenen, kun je er gerust van zijn dat ze deze niet kunnen overspoelen met ongewenste applicaties. Of misschien hebben ze hun eigen iPhone of iPad, en wil je zicht houden op wat ze allemaal installeren. In zulke gevallen biedt deze handleiding uitkomst.

 1. Ga naar Instellingen –> Algemeen
  Instellingen-algemeen
 2. In dit menu klik je op Beperkingen en vervolgens op Schakel beperkingen in
  Beperkingen
 3. Er zal nu gevraagd worden om een 4 cijferige pincode in te stellen. Verzin een code die voor anderen niet al te simpel is te raden. Nadat je deze pincode hebt ingevoerd, zul je nogmaals gevraagd worden deze in te voeren ter verificatie.
  Codeslot beperkingen
 4. Met een swipe beweging kan je nu de verschillende mogelijkheden in- en uitschakelen. Als je wilt dat er geen apps meer kunnen worden geïnstalleerd, zet deze functie dan UIT.
  Beperkingen apps
 5. Vanaf nu is de App Store niet meer toegankelijk! Pas wanneer bovenstaande instellingen worden teruggedraaid, is het weer mogelijk om de App Store te bezoeken en apps te installeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *