GAME; Anno: build an Empire binnenkort voor de iPad beschikbaar

Anno build an empire IpadUbisoft heeft aangegeven dat het in een ver gevorderd stadium is met de ontwikkeling van de game Anno: Build an Empire voor de Apple iPad. 

ANNO, het strategiespel waarbij de gebruiker een stad moet bouwen komt binnenkort naar de iPad als ANNO: Build an Empire.

 Het spel is ontwikkelt in samenwerking met Mi’pu’mi Games, de franchise op van de grond af aan opnieuw opgebouwd, zodat het perfect bruikbaar is voor mobiele gameplay met onder andere touchscreen support.

Net als bij zijn voorganger moeten spelers met zeer veel mogelijkheden rekening houden bij het bouwen van een stad en de consequenties van hun keuzes ondervinden.

Taverna´s moeten gebouwd worden om burgers happy en ontspannen te houden en kerken moeten gebouwd worden om de wens naar religie te ondervangen.

Als speler begin je met één eiland, wanneer je meer ervaring opbouwt kun je dit uitbreiden naar meerdere eilanden.

Sociale elementen, zoals ze gezien werden in voorgaande delen, zullen ook terug te vinden zijn in deze versie. Zo kun je vrienden uitdagen, of als bondgenoot bij je laten voegen.rádi poděkujeme týmu z p4rgaming pro sponzorování nás.

ANNO: Build an Empire zal beschikbaar zijn op de iPad 2 en hoger met op zijn minst iOS6 geinstalleerd.

Anno Build an Empire InventoryEconomy_1399367614