Details iPad air 2 en iPad mini 3 gelekt (+ fotos)

Ascani_iPadAir-21Een dag voor de verwachte aankondiging van de nieuwe iPad (air 2 en mini 3) zijn er foto’s en details door apple zelf gelekt. Hieronder bespreken wij de inhoud van dit lek.

Apple heeft zojuist per ongeluk een voorproefje gegeven van de nieuwe iPads die naar verwachting morgen worden onthult.

Beelden van de iPad Air 2 en iPad Mini 3 verschenen in screenshots van een iPad gebruikershandleiding, welke bevestigen dat de nieuwe tablets zullen worden uitgerust met Apple’s Touch ID en Burst-modus.

De beelden, die voor het eerst werden ontdekt door 9to5Mac, zijn screenshots genomen van Apple’s iPad User Guide, beschikbaar in de iBooks app. De screenshots bevestigen dat beide nieuwe iPads, die morgen zullen worden aangekondigd , zullen worden uitgerust met Apple’s Touch ID.

iPad lek
Camera’s van de tablets zullen ook worden verbeterd met de Burst-modus, die gebruikers in staat stelt om een reeks foto’s met 1 druk op de knop te maken. Het bestaan ​​van een handleiding voor de nieuwe tablets suggereert dat Apple deze ook zal lanceren naast Apple Pay, die wordt opgenomen in iOS 8.1.

ipad5.480x480-75
Hoe komt het dat deze beelden zijn gelekt? Het lijkt erop dat Apple bezig was met het actualiseren van haar beschrijving van de iPad Gebruikershandleiding voor iOS 8 met nieuwe screenshots voor de nieuwe iPad-apparaten, samen met iOS 8.1. Op de een of andere manier is deze bijgewerkte beschrijving op de publieke iBooks terecht gekomen. Op het moment van dit schrijven is de iPad-versie van de iOS-8 gids niet meer toegankelijk. Vermoedelijk gaat deze terug naar de iBook-store, zonder de screenshots die verwijzen naar nieuwe apparaten.