Evasi0n Jailbreak 1.2 uitgebracht

Versie 1.2 van de Evasion jailbreakDe evasi0n jailbreak is pas net uit en nu is versie 1.2 al weer uitgebracht. Versie 1.2 van de evasi0n jailbreak brengt een aantal kleine updates met zich mee.

De vorige update (evasi0n 1.1) is uitgeven om de bug die ongewoon lang reboot tijden veroorzaakt aan te pakken en corrigeerde een probleem dat de standaard weer app, waardoor deze geen crash meer veroorzaakt bij het starten. Naast het verbeteren van een aantal kleinere bugs,  schakelt deze nieuwe versie (evasi0n 1.2) ook de over-the-air (OTA) update functie uit.

Naast het voorkomen dat de Instellingen-app je waarschuwt als Apple de aangekondigde iOS 6.1.1 officieel uitbrengt voor het publiek, zal de nieuwe update zorgen voor een  vloeiender verlopende jailbreak en een bekend probleem oplossen met betrekking tot het automatische wijzigen vandatum en tijd. Als u uw iPhone, iPad of iPod touch met  iOS 6.0, 6.0.1, 6.0.2 of 6.1 nog niet heeft gejailbreakt, adviseren u dat u onze jailbreak tutorial, te volgen.

Als u een iDevice heeft die al jailbroken is met behulp van een vorige versie evasi0n, hoeft u de evasi0n 1.2 update niet op uw computer te downloaden. Om de update toe te passen op uw iOS-apparaat:

  1. opent u Cydia,
  2. laat u Cydia checken voor geupdate apps en bestanden
  3. navigeert u naar de het tabblad “wijzigingen” (onderin)
  4. installeer de evasi0n 6,0-6.1 Untether 0,3-1 update.

Zodra de update is geïnstalleerd, moet je jailbroken iPhone, iPod touch of iPad de bekende problemen niet meer ervaren en zal het device niet automatisch vragen om te updaten wanneer Apple iOS 6.1.1 uitbrengt. Als u om een reden zich zorgen maakt over het niet meer aangeboden krijgen van de update, kunnen we u geruststellen dat Apple automatisch OTA updates al heeft geblokkeerd voor jailbroken apparaten, waardoor de functie al nutteloos is.