Foto van iPhone 6 uitgelekt

iPhone6-back-cover-leakedVandaag is er een foto uitgelekt die de achterkant van de aankomende iPhone 6 toont. Het meest opvallende is de uitsparing van het Apple logo.

Deze net uitgelekte foto van de achterkant van de iPhone 6 komt van de Australische techblog MaxFixit. Zij zeggen dat de foto van een anonieme bron uit china komt.

Het design lijkt overeen te komen met de meeste recente mockups. Er is wel een opvallend nieuwe touch, namelijk de uitsparing van het Apple logo. Door de lage kwaliteit van de foto is het moeilijk te zeggen of het echt een uitsparing betreft of een gepolijst / doorzichtig stuk van de cover. Opvallend is dat de tweede generatie ipads, waarvan in Augustus 2013 een aantal onderdelen uitlekten, dezelfde uitsparing had.

Apple zou mogelijk een oplichtende module toevoegen aan het design, maar dit werd uiteindelijk een glimmend stuk meteen dat ons radiotransparant raamwerk dienstdoet. de iPad air heeft hetzelfde designdetail.

Tot nu toe zijn alle uitgelekte onderdelen / fotos van onderdelen mock-ups gebruikt door bedrijven die accesoires ontwikkelen. de vraag is of dat hier ook het geval is.

Ook de release datum van de nieuwe iPhone is nog onduidelijk

 

Foto van mogelijke achterkant aangekondigde iPhone 6.

Foto van mogelijke achterkant aangekondigde iPhone 6.