Foto’s mogelijk iPad Pro (12.9 inch) model uitgelekt

ipad pro  Er gaat een gerucht de ronte, dat spreekt over de ontwikkeling van een iPad pro model van 12.9 inch. In dit artikel bespreken wij de eerste specificaties en tonen wij een vermeende foto van dit model. Let op: alles berust op geruchten.

 

 

Een model dat volgens kenners een industrieel prototype van de aankomende 12.9-inch “iPad Pro” moet zijn, geeft ons een blik op hoe de komende ipad Pro eruit zou moeten gaan zien. De foto is uitgelekt op de chinese twittervariant, Weibo. Dit aluminium schaalmodel zou dienen voor het maken van accesoires zoals cases en hoezen. 

ipadpromockup
Het design van de mockup is erg basaal en terwijl er gezegd wordt dat het om de ipad Pro zou gaan is het onmogelijk om de exacte maken van het aluminiummodel te verkrijgen op basis van de foto. Het is ook niet duidelijk of het hier om de officiele afmetingen gaat die de Apple Pro, welke nog zeker enkele maanden op zich laat wachten, zal gaan hebben. Met zijn 12.9 inch zou de tablet vergelijkbaar zijn met de 13 inch macbook air. De huidige iPad Air is 9.7-inch. 

12_9_ipad_macbook_air

Rendering van de 12.9-inch iPad naast een 13-inch MacBook Air door MacRumors

de schattingen qua release datum lopen van eind 2014 tot maart 2015.

De iPad pro zou veel dezelfde designelementen krijgen zoals nu te zien zijn bij de iPad Air en Retina iPad mini, waaronder een erg small en dun chassis en smalle zijranden om het scherm. er zou mogelijk ook sprake zijn van een Ultra HD scherm!