iOS 6.1.2 uitgebracht, bijbehorende jailbreak komt eraan

6.1.2Apple heeft vandaag iOS 6.1.2 uitgebracht voor de volgende iDevices: de iPhone 3G en hoger, iPad Mini, iPad 2 en hoger, en de iPod Touch 4G en 5G. De update zou enkele kleine bugs op moeten lossen met betrekking tot de kalender, maar vreemd genoeg is bij de update nog geen oplossing inbegrepen betreffende de makkelijk te omzeilen beveiliging van iDevices. De update bedraagt een bescheiden 12,8 mb.

Edit 1: Evasi0n heeft inmiddels versie 1.4 van zijn Jailbreak uitgebracht waarmee ook iOS 6.1.2 gejailbreaked kan worden (zie jailbreak handleiding)!

De nieuwe update lijkt vooralsnog niet te conflicteren met de Evasion Jailbreak 1.3 van Evaders; op zowel de iPhone 5 als de iPad Mini werkt de jailbreak ook na het updaten naar iOS 6.1.2 nog. De 1.3 jailbreak wordt op andere iDevices momenteel nog getest. Ondanks dat de jailbreak nog naar behoren functioneert, is Evaders van plan vandaag nog een jailbreak 1.4 uit te brengen welke iOS 6.1.2 officieel ondersteunt. Deze 1.4 update zorgt dat jailbreakers probleemloos iOS 6.1.2 zullen kunnen installeren. De Evasion Jailbreak 1.4 download zal hier te vinden zijn zodra deze is uitgebracht.

ipad mini