iOS 6.1.3 verhindert jailbreakmogelijkheden

evasi0n updateDe nieuwe versie van iOS, 6.1.3, is momenteel niet compatibel met de Evasion Jailbreak. Updaten naar iOS 6.1.3 zal een eventuele jailbreak op een iDevice ongedaan maken, en ook de mogelijkheid wegnemen om het toestel überhaupt nog te jailbreaken.

Voor iOS 6.1.3 is momenteel geen Jailbreak beschikbaar. Deze mogelijkheid komt er waarschijnlijk ook niet, omdat Apple de grootste beveiligingslekken heeft weten te dichten. Met het dichten van deze beveilingslekken is het voor het team van Evad3rs, welke de jailbreaks ontwikkelt, erg lastig geworden om een geschikte jailbreak te kunnen ontwikkelen. Naar alle waarschijnlijkheid verschijnt er pas weer een nieuwe jailbreak bij het uitkomen van iOS 7.

Wil je gebruik blijven maken van de mogelijkheden die jailbreaken biedt, update je iPad, iPhone of iPod dan niet naar iOS 6.1.3. Je verliest al je jailbreak gegevens en zult ook niet meer kunnen downgraden naar een lagere versie van iOS. Jailbreaken zal daarom helemaal niet meer mogelijk zijn voor je.