iPad Air 2 foto’s uitgelekt: Dunste iPad ooit

ipad-air-2-leadIs de iPad Air met zijn 7.5 mm dikte te dik voor je? Maak je geen zorgen, zojuist gelekte foto’s laten een nog dunner iPad Air 2 prototype zien.

De nieuwste (verwachte) tablet van Apple is naar verluidt slechts 7 mm dik en daarmee het dunste model tot nu toe. Dit houdt in dat de iPad air 2 ongeveer dezelfde dikte krijgt als de iPhone 6 en 6 Plus, die een respectivelijke dikte van 6,9 en 7,1 mm hebben. Gadgets worden altijd dunner, dus dit is niet echt onverwacht.

ipad-air-2-thin-640x426

De beelden van de iPad Air 2 zijn geplaatst op de Koreaanse tech blog Tinhte, en de iPad lijkt veel op zijn voorganger. De meest voor de hand liggende toevoeging is de opname van de Touch ID homebutton, een vingerafdruk sensor, die wordt verondersteld om nu ook zijn debuut op de iPad te maken.

ipad-air-2-touch-640x426
Het afgebeelde apparaat lijkt geen mute-schakelaar te hebben, die wel aanwezig is op de zijkant van de huidige iPad Air. Houd er rekening mee dat het hier waarschijnlijk om een prototype versie van de iPad Air 2 gaat, dus kleine wijzigingen kunnen nog komen.

Apple zal op 16 oktober zijn iPad event houden, waarna wij dus de officiele foto’s en gegevens kunnen laten zien. Spannend!

ipad-air-back-640x426