iPhone 6: foto 5.5 inch model uitgelekt!

Hoewel we tientallen  gelekte fotos hebben gezien van de 4,7-inch iPhone 6, zijn onderdelen voor de 5,5-inch versie van het toestel tot nu toe schaars, mogelijk als gevolg van het feit dat er wordt verwacht dat de productie van de grotere iPhone 6 later dan de 4,7-inch iPhone 6 zal plaatsvinden.
Foto’s van wat waarschijnlijk de achterkant van de grotere versie van de iPhone 6 zijn nu eindelijk opgedoken. De foto’s zijn afkomstig van een persoon “diep in de Apple’s supply chain in China,” en mag alleen gezien worden als een prototype van de uiteindelijke achterkant.

Buitenkant van 5,5-inch iPhone 6 achterkant vergeleken met de binnenkant van 4,7-inch achterkant.

De achterkant van de 5.5 inch iPhone 6 doet lijken op de vroege beelden van de 4,7-inch iPhone 6 achterkant, een afgeronde True Tone flash, een uitsparing voor een embedded Apple-logo, de camera en de microfoon zijn te zien.

De Binnenkant van 5,5-inch iPhone 6 achterkant vergelijken met buitenkant van 4,7-inch achterkant.

Overtuigender, de schroefgaten op de afbeelding van de achterkant shell komen nauwkeurig overeen met de schroefgaten in een eerder gelekte beeld van een printplaat waarvan gezegd wordt dat deze voor de 5,5-inch iPhone 6 zou zijn, dus dit kan onze eerste blik zijn op de 5,5- inch iPhone 6 achterkant.

Apple zal naar verwachting de iPhone 6 te introduceren op een evenement op 9 september, maar het is onduidelijk of het bedrijf tegelijkertijd zal pronken met zowel de 4,7-inch en 5,5-inch modellen .