Ervaringen met Ben

BenIn dit topic kunt u als consument uw mening en ervaringen delen over telecomprovider Ben.

Denkt u hierbij aan zaken als klantenservice, gebruiksvriendelijkheid, tevredenheid over uw abonnement, ervaringen met bellen en mobiel internet, bereikbaarheid, transparantie van de organisatie en algehele gebruikerservaring.

Dus, hoe zijn uw ervaringen met Ben?

Wilt u graag een abonnement afsluiten bij Ben? Dan kunt u de tools hieronder gebruiken om het abonnement te vinden dat bij u past, en wij vertellen u waar u dat abonnement momenteel het voordeligst kan afsluiten.

Abonnementen van Ben inclusief smartphone

Met deze vergelijker kunt u een toestel selecteren en dat combineren met specifieke criteria die u zoekt in een abonnement.

Sim-Only aanbiedingen van Ben

Met deze vergelijker kunt u Sim-only abonnementen vergelijken.

One Comment

  1. Drawjen
    14 februari 2016 @ 06:17

    Ahmed Een tijdje terug was mijn abnenoment afgelopen en dus moest ik een nieuwe hebben. Ik wilde eigenlijk geen onbekende aanbieder want ik heb hier geen genoeg vertrouwen in. Ik hoor namelijk tevaak van mijn vrienden dat zij problemen hebben met hen aanbieder. Ik heb daarom gekozen ervoor om bij Vodafone te gaan want het staat goed bekend. Ik ben ook zeer te vreden over Vodafone want de bereik is altijd goed en dat heb ik ook graag. Ik ben ook heel te vreden over het snelheid van internet want bij sommige aanbieders is dat echt traag. Maar bij Vodafone is het erg snel. Dus als je internet op je mobiel wilt dat snel is dan is Vodafone echt geschikt voor jou vind ik.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *