Ervaringen met Sizz

SizzIn dit topic kunt u als consument uw mening en ervaringen delen over telecomprovider Sizz.

Denkt u hierbij aan zaken als klantenservice, gebruiksvriendelijkheid, tevredenheid over uw abonnement, ervaringen met bellen en mobiel internet, bereikbaarheid, transparantie van de organisatie en algehele gebruikerservaring.

Dus, hoe zijn uw ervaringen met Sizz?

Wilt u graag een abonnement afsluiten bij Sizz? Dan kunt u de tools hieronder gebruiken om het abonnement te vinden dat bij u past, en wij vertellen u waar u dat abonnement momenteel het voordeligst kan afsluiten.

Abonnementen van Sizz inclusief smartphone

Met deze vergelijker kunt u een toestel selecteren en dat combineren met specifieke criteria die u zoekt in een abonnement.

One Comment

  1. Stefan
    14 februari 2016 @ 06:20

    J de Vries Hier ben ik het helemaal mee eens, T-Mobile is snel er zeer zgdovulrig in de verwerking van je vraag of klacht over hun diensten of over je telefoon. Toen ik een tijdje geleden niet meer kon SMS’en met mijn splinternieuwe Samsung Galaxy SII van T-Mobile, wisten ze het euvel nog voor het eind van de middag te verhelpen.Dit was wel in de winkel zelf, ik weet niet hoe het met de telefonische klantenservice gesteld is, maar in de meeste gevallen is dat toch wat langzamer!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *