Ervaringen met Vodafone

vodafoneIn dit topic kunt u als consument uw mening en ervaringen delen over telecomprovider Vodafone.

Denkt u hierbij aan zaken als klantenservice, gebruiksvriendelijkheid, tevredenheid over uw abonnement, ervaringen met bellen en mobiel internet, bereikbaarheid, transparantie van de organisatie en algehele gebruikerservaring.

Dus, hoe zijn uw ervaringen met Vodafone?

Wilt u graag een abonnement afsluiten bij Vodafone? Dan kunt u de tools hieronder gebruiken om het abonnement te vinden dat bij u past, en wij vertellen u waar u dat abonnement momenteel het voordeligst kan afsluiten.

Abonnementen van Vodafone inclusief smartphone

Met deze vergelijker kunt u een toestel selecteren en dat combineren met specifieke criteria die u zoekt in een abonnement.

Sim-Only aanbiedingen van Vodafone

Met deze vergelijker kunt u Sim-only abonnementen vergelijken.

One Comment

  1. Dini v.Aalst
    7 juni 2014 @ 17:14

    Ik zat eerst enkele jaren bij debitel, tot dat werd overgenomen door KPN. Verder geen problemen mee gehad, maar ik had ook een erg simpel simonly abonnement, Ik heb pas dit jaar een smartphone gekocht (of gekregen eigenlijk) en wilde mijn abonnement daarop aanpassen. Ik heb nu een abonement met ook internet van Vodafone afgesloten. Overzetten van KPN naar Vodafone ging probleemloos. Ook mocht ik mijn nummer houden. Vind Vodafone fijn, geen sores mee gehad en prijs is ook schappelijk.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *