Ervaringen met Youfone

YoufoneIn dit topic kunt u als consument uw mening en ervaringen delen over telecomprovider Youfone.

Denkt u hierbij aan zaken als klantenservice, gebruiksvriendelijkheid, tevredenheid over uw abonnement, ervaringen met bellen en mobiel internet, bereikbaarheid, transparantie van de organisatie en algehele gebruikerservaring.

Dus, hoe zijn uw ervaringen met Youfone?

Wilt u graag een abonnement afsluiten bij Youfone? Dan kunt u de tools hieronder gebruiken om het abonnement te vinden dat bij u past, en wij vertellen u waar u dat abonnement momenteel het voordeligst kan afsluiten.

Sim-Only aanbiedingen van Youfone

Met deze vergelijker kunt u Sim-only abonnementen vergelijken.

One Comment

 1. Erik
  8 januari 2015 @ 11:02

  Bij het vastleggen is 24 maanden doorgevoerd ipv 12. dit heb ik zelf bij de controle over het hoofdgezien maar is niet netjes. Bij veel data gebruik vragen ze niet gewoon om een voorschot maar sluiten ze je gewoon af. Na veel telefoontjes uiteindelijk wel opgelost maar je zit wel zo een paar weken zonder internet op je mobiel. Wachtijden bij de klantenservice zijn echt veel te lang. Ik kan geen 0909 nummers bellen, prijzen bij 538 win je dan zoizo niet. Nu wil ik hem nu al opzeggen voor het einde contract juli 2015 maar ook dit kan niet, Conform hun voorwaarden kan dit pas 2 maanden voor het verstrijken van het contract. In hun voorwaarden staat letterlijk:
  De opzegging kan max. 2 maanden voor het verlopen van het contract door Youfone worden verwerkt. Heb het verzoek neergelegd om dit tegen deze datum dit te realiseren, maar dit doen ze weer niet.

  Echt hopeloos, Kan niet wachten totdat mijn contract wordt beeindigd.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *