Eerste foto’s van Apple’s goedkope iPhone en de nieuwste iPad

Al blijft het enigzins speculeren of het hier daadwerkelijk gaat om de nieuwe budgettelefoon van Apple, toch zou op deze foto’s eindelijk Apple’s antwoord op het verkoopsucces van Samsungs goedkopere telefoonmodellen te zien zijn. De website iLounge heeft een exemplaar van deze iPhone in handen gekregen. Dit toestel zou vooral de verkoop van Apple in China weer een boost moeten geven. Op de foto’s is te zien dat de nieuwe iPhone qua design een mix van diverse Apple-producten is. Het formaat is vergelijkbaar met de huidige iPhone met de ronde randen van de klassieke iPod. De telefoon zou beschikken over een 4 inch scherm (1136×640 pixels) en een lightningaansluiting.

bron: iLounge.com

Nieuwe iPad

Er zijn foto’s opgedoken van een mogelijke nieuw iPad, al zijn er ook hierbij vraagtekens over de autenticiteit van de foto’s. De nieuwe iPad zou qua design gaan lijken op de iPad Mini. De nieuwe iPad zal een stuk dunner zijn en smallere randen rond het scherm hebben. Bijgevoegde foto zou de achterzijde van een nieuwe 9,7 iPad tonen. Er wordt gespeculeerd dat dit model in maart wordt uitgebracht door Apple. Andere bronnen beweren echter dat oktober meer waarschijnlijk is.

bron: 9to5mac.com

 

iPhone 5s

Ook is er dit jaar de lancering van de nieuwe ‘normale’ iPhone, welke de naam iPhone 5s zal dragen naar alle waarschijnlijkheid.