iPhone 8 geruchten, foto’s en specificaties

iphone-8Zoals gebruikelijk, enkele maanden na de release van een nieuwe iphone (de iPhone 7) is de geruchtenmolen met betrekking tot de volgende generatie iPhones (iPhone 8) alweer in volle gang. Wij zetten de laatste geruchten op een rijtje. Laatste geruchten: de iPhone 8 en 8 Plus worden groter, met een gebogen schermen, ondersteunen augmented reality en kunnen draadloos opgeladen worden;

iPhone 8 release datum geruchten

Sommige experts hebben voorspeld dat de iPhone 7 relatief slecht zal verkopen vanwege zijn vermeende gebrek aan belangrijke nieuwe functies en weinig wijzigingen in het ontwerp. Maar ze zeggen dat alles zal veranderen in 2017, de iPhone 8 zal iedereen wegblazenmet een breed en scala aan radicale verbeteringen.

Analisten van Credit Suisse hebben voorspeld dat de iPhone 8, zal worden uitgebracht op het iPhone 10-jarig jubileum in 2017 (waarbij in de ‘S’ generatie de 7s overgslagen zal worden) en zal beschikken over ” belangrijke innovaties “, zoals een full-glas OLED-scherm, nieuwe en verbeterde haptische feedback functies, draadloos opladen en tal van belangrijke verbeteringen waaronder de camera en de processor.

iPhone 8 los geruchten: Design

Hier zijn de veranderingen in het ontwerpdie  we verwachten in de iPhone 8:
Het jaar 2017 (juni 29, om precies te zijn) markeert de 10e verjaardag van de iPhone, en sommigen suggereren dat Apple zal komen met een echte blockbuster van een redesign om deze verjaardag te vieren.
Design-wise, zal de iPhone 8 ontworpen worden met een helder glas (Gorilla Glass met andere polycarbonaten ) met een nieuwe generatie OLED-scherm.
De batterij en antennes worden verborgen rond de randen van het scherm. De verwachte exacte afmetingen van de iPhone 8 zijn identiek aan die gevonden op de iPhone 6s, meten 67.12mm breed en 138.3mm hoog. Hieronder Een afbeelding van OneLeak die aangeeft hoe de iphone 8 eruit gaat zien.
iPhone 8 release date rumours: Design leak

iPhone 8 ontwerp: Glas voor en achter, met roestvrij staal

Een verslag van de Ming-Chi Kuo van KGI Securities voorspelt dat, op basis van de populariteit van de krasgevoelige Jet Black iPhone 7, dat de iPhone 8 een (meer krasbestendig) glazen pui zal aan zowel de voorzijde als achterzijde.

iPhone 8 ontwerp: New Deep Blue en Space Black kleuropties

Er zijn verschillende geruchten over nieuwe kleuren waarin de iPhone 8 geleverd zijn worden met de nadruk op twee mogelijkheden: een nieuw blauw-optie, en een donkerder en eventueel glanzendere versie van de huidige Space Grey, alom bekend als Space Black.

Volgens een rapport van Mac Otakara, zal de iPhone 8 in Zilver, Goud, Rose Gold en een nieuwe Deep Blue worden geleverd, die de Spacegrey we gewend zijn zal vervangen. Dit lijkt heel goed mogelijk. Zeker aangezien Samsung zijn blauwe flagship telefoons de populairste lijkt te zijn.

iphone-blauw

 

iPhone 8 ontwerp: Geen randen meer boven en onder het scherm

Apple is bekroond met een patent dat de inbedding van lichtsensoren binnen de lagen van een scherm mogelijk maakt. Dit leidt tot speculatie dat het bedrijf van plan is om de randen van de volgende iPhones te verwijderen.
Sterker nog, het octrooi (US Patent 9.466.653) beschrijft de huidige lastige noodzaak voor randen.
In plaats daarvan integreert het octrooi de sensors in het beeldscherm :
“De lichtsensor is een in het beeldscherm geïntegreerde lichtsensor die is geïntegreerd in de lagen van het scherm. De lichtsensoren kunnen [worden] geplaatst tussen de deklaag en een laag van het scherm, zoals een druk-gevoelige laag.”

iPhone 8 ontwerp: Apple verwijdert de fysieke home-knop & stopt een build-Touch-ID in het beeldscherm

Piper Jaffrey analist Gene Munster stelde de iPhone 8 niet over een Home-knop zal beschikken, dankzij de nieuwe 3D Touch-technologie geïntroduceerd met de iPhone 6s. Hij vind dat de nieuwe technologie Apple mogelijkheden biedt om de home-knop te elimineren, in plaats daarvan zal er meer ruimte zijn voor een groter scherm of een kleinere iphone.

iPhone 8 nieuwe functies: Smart connector

Kan de iPhone 8 een slimme connector krijgen , zoals die gebruikt worden op de 9.7 inch  eb 12.9 inch iPad Pro? Natuurlijk.
Recent is Logitech gestart met de Logi Base, de eerste accessoire voor de iPad Pro slimme connector De basis gebruikt magneten om gemakkelijk de iPad Pro makkelijk met de lader te verbinden. Het betekent ook dat je de iPad tijdens het opladen kun wegtrekken zonder schade te veroorzaken.

Draadloos opladen

Draadloos opladen was niet toegevoegd aan de opties van de iPhone 7 zoals sommigen hadden voorspeld, maar Apple heeft deze techniek een aantal jaar geleden al wel geintroduceerd bij de Apple watch.
Draadloos opladen klinkt geweldig, maar we moeten benadrukken dat op dit moment inductieve lading een zeer kort bereik heeft; dus je zal niet in staat om gewoon aan je bureau te zitten met je iPhone (in je zak) en zo draadloos op afstand hem op te laden.

iPhone 8 nieuwe functies: Gezichts-detectie en iris-herkenning

De huidige iPhones en iPads kunnen worden ontgrendeld met behulp van je vingerafdruk, dankzij de Touch ID sensor. Maar met een nieuw patent zullen toekomstige iPhones en andere apparaten kunnen worden ontgrendeld met gezichtsherkenning: effectief, je gezicht wordt uw wachtwoord. Ook wordt er gekeken naar iris-scan mogelijkheden waarmee je je iphone kunt ontgrendelen met je oog.

iPhone 8 nieuwe functies: Augmented reality en VR

Door het toevoegen van AR technologie in de iPhone-camera software, wil Apple de consument in staat stellen om de telefoon op een object in de echte wereld te richten waarna dit object herkend moet worden. volgens Kris Kolo, directeur van de VR / AR Association en bestuurslid van flyby Media, werd eerder dit jaar een AR startup overgenomen door Apple. Business Insider voorspelt verder dat de iPhone-camera app gezichten zal gaan kunnen herkennen en manipuleren via Augmented Reality. Voor de laatste updates omtrent de nieuwe iPhone 8 is het verstandig de website van Smartphone trends in de gaten te houden.