Live voetbalwedstrijden kijken via tablet of smartphone

van PersieLive voetbalwedstrijden volgen op je tablet of zelfs smartphone is makkelijker dan je denkt. Wij zullen je hieronder uitleggen hoe je het WK voetbal 2014 live kan volgen met je iPad of iPhone. Ook Android-gebruikers laten we niet in de kou staan. Voor mensen die vanuit het buitenland live naar de voetbalwedstrijden willen kijken via streaming hebben wij alternatieve oplossingen.

WK wedstrijden live streamen vanuit Nederland

NOSNOS-app: Met deze applicatie kan je live kijken naar hetgene de NOS momenteel uitzendt. Dus ook naar de wedstrijden van het Nederlands elftal! Deze applicatie is gratis te downloaden via iTunes (voor iOS-gebruikers), Android-gebruikers kunnen deze applicatie eveneneens gratis downloaden via de Play Store van Google.

NPONPO-app: Live naar Nederland 1, 2 en 3 kijken kan met de NPO-app. Daarnaast kun je met deze applicatie alle on-demand programma’s van de publieke omroep tot 30 dagen na de uitzending terugkijken. Ook deze applicatie is gratis te downloaden via iTunes voor iOS-gebruikers. Mensen met een tablet of smartphone die draait op Android, kunnen de applicatie downloaden via de Play Store.

WK wedstrijden live streamen vanuit het buitenland

Bovenstaande applicaties werken helaas niet wanneer je vanuit het buitenland kijkt, dit in verband met uitzendrechten die per land worden gedistribueerd. Gelukkig zijn er goede alternatieven beschikbaar voor mensen die live vanuit het buitenland willen kijken via streaming. In dit artikel (klik!) van zusterwebsite Gax.nl worden voor verscheidene landen alternatieve streamingopties gegeven. Ook wordt er uitgelegd hoe je via VPN de restricties in het buitenland kan omzeilen voor o.a. WK streams.

NETHERLANDS-SPAIN