Palaroid kondigt nieuwe externe Telescoop lenzen aan

Polaroid-Lens-550x367De Olloclip is waarschijnlijk een van de meest populaire cameralensen om je iPhone meer op een echte camera te laten lijken.
Helaas is er tot op heden voor de iPad niet veel te krijgen op camera-lens gebied, maar gisteren kondigde Polaroid een nieuwe lijn snap-on camera-lenzen aan die naadloos te gebruiken is met de iPad en iPad mini.

De felgekleurde lenzen passen perfect op de verschillende ipad. Op de iPad, lijkt het nog een beetje een wir-war van bandjes. Op de iPad mini wordt de achterkant van het apparaat volledig bedekt.

De lenzen zijn speciaal ontworpen om op de behuizing te klikken. Er zijn drie verschillende versies, een telelens met een twee-voets zoomfunctie, een “telezoom” lens met een drie-voet zoom functie en een fisheye-objectief om een breder overzicht te krijgen.

De fisheye lens en telezoom lens zijn gemaakt van een metalen basis en de telelens is gemaakt met een witte kunststof voet.

De cases en lenzen komen naar alle waarschijnlijkheid ergens in Maart 2013 op de markt in Amerika en zullen rond de $ 19,99 en $ 29,99 gaan kosten.